Over de stichting

"De Stichting Tango Argentino Groningen (STAG) bestaat sinds 1993 en is onafhankelijk van de dansscholen, de dans-lokaties en andere economische belangen in Groningen. Zij is van en voor alle tango-dansers en stelt zich als doel de tango op diverse manieren te promoten en het in stand houden van een prettig en divers tangoklimaat in Groningen op korte en lange termijn."
(Deze tekst is uit de oprichtingsstatuten, die uiteraard openbaar zijn en je indien gewenst kunt opvragen bij onze secretaris).

Beetje saaie tekst, dat zijn we met je eens. maar in de praktijk betekent het dat we wekelijks een tangosalon organiseren in Ocho de Mayo, dat we een agenda bijhouden van alle tango-activiteiten in en om Groningen. Dat we de docenten en scholen ondersteunen in hun activiteiten. We organiseren een aantal keren per jaar tangosalons op bijzondere locaties, of  met live muziek of een nieuwe DJ. We geven periodiek een Nieuwsbrief uit, je hebt korting bij tangoconcerten in de Oosterpoort en nog veel meer. Heeft tango je hart geraakt, dan raden we je aan om donateur te worden van de STAG; we weten hoe het voelt en kunnen je helpen :).

Je kunt de STAG steunen door een donatie over te maken op bankrekening nummer NL68ABNA0849398266 t.n.v. STAG in Groningen. Denk er s.v.p. aan je naam en adres volledig en leesbaar te vermelden. Ook je e-mail adres (i.v.m. verzending van de nieuwsbrief). Als je een bedrag van minimaal 17,50 euro overmaakt, dan heb je alle voordelen zoals hierboven omschreven. Meer mag natuurlijk ook.